Du kan kontakte os døgnet rundt og vi svarer hurtigst muligt – altid indenfor 48 timer men som regel indenfor meget kortere tid.

Du kan sende en e-mail til: Kontakt@singlecoaching.dk eller sende SMS til 21958576.

Du er også velkommen til at ringe alle hverdage mellem 20-21 men ofte har vi klienter så det bedste vil være at du sender en e-mail eller en sms og så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Vi afholder coaching sessionerne skriftligt via email/SMS, eller online via ZOOM (du får tilsendt et link) eller via fysisk fremmøde enten hos dig eller os (bemærk kørselstillæg hvis du bor mere end 15 km fra Lyngby hvor vi holder til)

Lidt om os hos Singlecoaching.dk

Vi er et coachinghus hvor vi har specialiseret os i at hjælpe vores klienter til at opnå succes i et af livets aller vigtigste ting, nemlig at finde kærlighed og samhørighed. Vi arbejder ud fra en stærk overbevisning om at finde kærligheden med et andet menneske starter med at den enkelte lærer at elske og værdsætte sig selv. Som single kan man også opleve at befinde sig i en mild form for stresstilstand fordi man brændende ønsker sig den tosomhed som folk oplever ved at være i et forhold. Vi oplever hvordan mange singler føler sig alene og sårbare og vi ser hvordan coaching kan skabe ro og balance i de singler vi arbejder med, hvilket resulterer i, at de virker mere tiltrækkende og hurtigere finder den person som de kan have et godt forhold med. Vi ved at coaching kan være med til at singler bliver en bedre udgave af sig selv så det bliver mere positivt og spændende at være single.

Vi har over 15 års erfaring indenfor coaching indenfor single- såvel som life coaching. Vi har også arbejdet med lederudvikling og personlig udvikling. Derudover har vores coaches været single og været igennem “hele møllen” med rigtig mange dates, både gode og dårlige, datingprofiler og den jungle det kan være. Vi har deltaget til en masse forskellige single events eksempelvis speeddating, running dinner, single fester, blind dates, og meget meget mere…..

(Du vælger selv hvem du vil coaches af når du booker din tid)

Lidt om Robert

Info kommer….

Lidt om Nynne

Nynne er 42 år og har prøvet en hel del i sit liv. Nynne flyttede som 19 årig til Grækenland og boede der i 20 år. Hun har altid arbejdet med mennesker. Hun har været alt fra sangerinde til lægesekretær, og hun har opnået viden og erfaring omkring førstehåndsindtryk, signalværdier, kropssprog og hvordan folk “vælger hinanden” ud fra egne præferencer og forestillinger om hvordan andre er som menneske. Nynne er endvidere næste færdig uddannet sygeplejerske. Lige som Robert arbejder hun ud fra en overbevisning om, at de udfordringer og kriser vi oplever er noget vi skal lære af. Nogle gange har vi bare brug for vejledning til at forstå de ting der sker og redskaber til at takle situationer og følelser der opstår undervejs. Nynne har meget erfaring indenfor dating og kender til op og nedture som single. Nynne anerkender sine klienters problematikker og arbejder med at få det bedste frem i sine klienter så de kan blive klar til kærligheden.

Vi glæder os meget til at møde dig!