Hos os skræddersyr vi et forløb til alle klienter efter den første samtale. Sammen med dig lægger vi en plan for hvor langt dit coaching forløb bør være og hvad det skal indeholde. Nogle ønsker blot en enkelt samtale imens de fleste ønsker et kort eller længere forløb. Du bestemmer selv hvor længe du vil have et forløb, hvem af os du vil have et forløb hos, og hvor ofte du vil mødes. Du skal også selv beslutte hvordan vi skal mødes, om det skal være skriftligt, online eller om vi skal mødes fysisk hos dig eller hos os.

Vi afholder coaching sessionerne skriftligt via email/SMS, eller online via ZOOM (du får tilsendt et link) eller via fysisk fremmøde enten hos dig eller os (bemærk kørselstillæg hvis du bor mere end 15 km fra Næstved hvor vi holder til)

1 samtale

(Varighed: 1 time. Kan afholdes skriftligt, via ZOOM eller ved fysisk møde hos dig eller os)

Hvis du ønsker en enkel coaching session vil det foregår sådan, at du fortæller om din situation og hvilke udfordringer du oplever i dit liv og så vil vi danne et overblik og give dig råd og værktøjer til hvordan du kan skabe progression mod dine egne mål.

Der bliver afsat 1 time til samtalen og det er muligt efterfølgende at booke endnu en samtale hvis du oplever at have brug for at gå mere i dybden. For nogle vil en enkelt samtale være nok og andre vil få brug for flere coaching sessioner.

obs: Hvis du vælger skriftlig coaching er tiden inklusiv gennemlæsning af mail samt svar

Kort forløb (3 sessioner)

(Varighed: 3*1 time. Kan afholdes skriftligt, via ZOOM eller ved fysisk møde hos dig eller os)

Hvis du vælger et kort forløb vil det strække sig over 3 gange, typisk fordelt med 1-2 ugers mellemrum. Dette aftales til første samtale. I dette forløb er det muligt at arbejde mere i dybden med dine problemstillinger og sætte rammer og mål for din proces. Det er altid muligt at forlænge forløbet hvis et kort forløb ikke er nok.

Langt forløb (10 sessioner)

(Varighed: 10*1 time. Kan afholdes skriftligt, via ZOOM eller ved fysisk møde hos dig eller os)

Hvis du vælger et langt forløb vil det strække sig over 10 gange, typisk fordelt med 1-2 ugers mellemrum. Dette aftales til første samtale. I dette forløb er det muligt at arbejde mere i dybden med dine problemstillinger og sætte rammer og mål for din proces. Det er altid muligt at forlænge forløbet yderligere.

Det er vores anbefaling at du overvejer hvad du ønsker at få ud af din coaching. Hvis du har en problematik hvor du ønsker at arbejde i dybden over en periode bør du vælge et af vores forløb.

Eksempel 1:

Du oplever at mangle modet til at kaste dig ud i at date og har brug for værktøjer til at komme igang. Her kan en enkel session være nok til at gennemgå dine barrierer og du vil få værktøjer til at komme igang med at date. Hvis du alligevel får brug for mere coaching kan du altid booke endnu en session.

Eksempel 2:

Du oplever at være udfordret i forhold til at finde kærligheden. Du har nogle dårlige dates i bagagen og du har behov for at finde energi og lysten frem til at date igen. Dette kan kræve at vi gennemgår dine tidligere erfaringer og arbejder på hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv så du kan starte på en frisk. Her anbefaler vi et kort forløb så vi har mulighed for at arbejde mere i dybden.

Eksempel 3:

Du har besluttet dig for at gå i gang med at jagte kærligheden og du forestiller dig at du muligvis ikke finder ham på din første date. Du vil gerne have din coach med “på sidelinjen” på din dating-rejse til at forberede dig inden dates, til at sparre med før og efter dine dates og til at hjælpe dig med at blive klædt på inden du kaster dig ud i dating-markedet. Du vil muligvis gerne gennemgå dine dating profiler for at optimere dine chancer for at finde det rette match og du vil gerne drøfte dine oplevelser undervejs. I dette tilfælde anbefaler vi et langt forløb.

Ovenstående er blot eksempler, og det kan være du har helt andre problematikker.